Videomarketing voor plattelandsondernemingen
HiBoer Online Goed Boeren - Online marketing

NEEM MENSEN MEE IN JE VERHAAL
BEWEGEND BEELD TREKT DE AANDACHT

  • Bewegend beeld maakt meer impact op ons brein
  • Mensen zijn van nature nieuwsgierig
  • Beleving zorgt voor emotie en emotie vegroot de wil om te kopen

Met video speel je hier op in!

Makarora werkt samen met HiBoer, een team nuchtere experts hoe je als plattelandsondernemer je online zichtbaarheid vergroot. Een gast of klant naar je toe laten komen, begint namelijk vaak online. Actief zijn op social media, een professionele uitstraling op je site, heldere uitleg van je aanbod, sterke fotografie en video. Deze combinatie maakt dat jij als ondernemer online goed gaat boeren.

Makarora ondersteunt je in het maken van je eigen professionele video’s. Je leert filmen, monteren en eenvoudig je verhaal delen. Samen achterhalen we wat jouw doelgroep belangrijk vindt, en wat ze ‘zoeken’ op het platteland. Je wordt hiermee boeiend om naar te kijken en je zorgt voor interactie. Het blijkt namelijk dat mensen een bedrijf meer vertrouwen als ze (persoonlijke!) video’s kunnen bekijken van een bedrijf. Jouw verhaal en locatie zijn het waard om te gaan delen!

team HiBoer Online marketing plattelandsondernemers

DEEL JE ENTHOUSIASME

LEER FILMEN MET JE SMARTPHONE

LAAT DE SFEER BELEVEN

MONTEER EENVOUDIG JE FILM

SPEEL IN OP HET VERLANGEN NAAR RUST

DEEL JE VERHAAL ONLINE

Leer een professionele video maken met je smartphone

PROFESSIONELE VIDEO'S
MAAK JE ZELF MET JE SMARTPHONE

Neem deel aan de training Videomarketing met je Smartphone. Leer dan zelf in 1 dag hoe je eenvoudig een video maakt. Je leert filmen, monteren en hoe een online je video te delen. Alles met je smartphone in je hand. Na deze dag zul je zien dat het een sport wordt, om je eigen video’s te maken. Een stappenplan helpt je om een online video te maken die past bij jouw bedrijf en bij de mensen die je graag op je erf wilt verwelkomen.

Wil je een video laten maken?

Dat kan! Sfeerimpressie van je accommodatie, een review van een gast of het verhaal achter je lekkerste streekproduct? Met het team van HiBoer maak ik video’s die laten zien wat jouw onderneming te bieden heeft en wat het verhaal is dat je wilt delen.

BASIS TRAINING

Leer in 1 dag hoe je professionele films maakt en deelt. Via het stappenplan leer je welke elementen je verhaal nodig heeft om je doelgroep te raken. Alles wat je nodig hebt tijdens de training is je smartphone, headset en een dosis enthousiasme.

DATA – TIJD – LOCATIE

Vrijdag 19 juni
Van 9.30 tot 15.30 uur

Locatie is De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8
Den Bosch

INVESTERING

€ 210,- excl BTW

Inclusief koffie/thee, fruit, stevige lunch en het HiBoer Bouwplan om je eigen video’s te gaan filmen, monteren en delen.

MAATWERK TRAINING

Wil je een maatwerk training boeken bij jouw op de locatie? Of wil je samen met collega ondernemers een training volgen? Dat kan. Neem contact op om de opties door te nemen.

REGISTREREN

Wil je leren hoe je professioneel kan filmen met je smartphone? Ontdekken hoe je snel een film monteert en deelt op je socials? Registreer je dan voor een training. Ik deel mijn enthousiasme en kennis over videomarketing graag met jou!

ONLINE VIDEO
WAT IS HET EFFECT OP DE KIJKER?

Verhoogt betrouwbaarheid
Kijker onthoudt 6x meer van video dan enkel tekst
Kans op aankoop neemt toe na het kijken van review of bedrijfsvideo