PROJECT DETAIL

CLIENT:De Maashorst

DATE:12 sep, 2018

CATEGORY: , ,

ONLINE: www.allemaalmaashorst.nl

Met een investeringsprogramma van de Provincie Noord-Brabant zijn ruim 30 projecten opgestart samen met initiatiefnemers. Deze projecten dragen bij om van natuurgebied de Maashorst een gezond landschap te maken. Gezond in de vorm van gezonde leefstijl, gezond eten, sociale arbeid stimuleren en de dorpskernen verbinden met de natuur. Opdracht voor Makarora is het opzetten en regisseren van een eindpresentatie en product samen met de community. Hiermee moeten stakeholders een goed beeld krijgen van wat er gerealiseerd is in het gebied de afgelopen 5 jaar.

Om dit te realiseren, en in de aanloop naar de eindpresentatie in januari 2019, regisseert Makarora een online campagne met Maashorst Reporters. De reporters zijn vertegenwoordigers uit de community. We trainen en begeleiden hen om online de ontwikkelingen in het natuurgebied te delen. Via korte reportages geven de reporters inzage in de gerealiseerde projecten. Toegankelijk, samen, met trots en eenvoudig deelbaar. De reportages worden uiteindelijk een belangrijk onderdeel in een TV-programma.

Tevens is Makarora verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de community website, nieuwsbrief, social media strategie, en off- & online communicatiemiddelen. Waarbij een duidelijk onderscheid moet komen tussen content voor betrokkenen en voor bezoekers van het natuurgebied. Daarbij hoort ook het organiseren van bijeenkomsten voor stakeholders en de community.